De populairste sterren uit Hollywood op dit moment

Johnny Depp en Angelina JolieDe Hollywood-acteurs komen en gaan, maar het is wel mogelijk om een drietal aan te wijzen dat het op dit moment erg goed doet. Het is natuurlijk lastig om iemands populariteit op een goede manier te meten, maar door naar de verdiensten te kijken is het heel aardig mogelijk om een beeld te scheppen. Wat dat betreft val er met behulp van het inkomen dat men in 2011 heeft weten te genereren een top 3 samen te stellen. Uiteraard betekent dat aan de andere kant niet dat er andere acteurs zijn die het erg goed hebben gedaan en populair zijn. Deze drie acteurs uit Hollywood zijn er echter in geslaagd om het meeste geld bij elkaar te acteren.

Leonardo DiCaprio

Allereerst is er Leonardo DiCaprio. Hij behoort eigenlijk al jaren tot de top en is er in 2011 in geslaagd om het meeste geld van iedereen te verdienen. Hij deed dit met maar twee films, waarmee het duidelijk lijkt dat het hem gaat om de kwaliteit in plaats van de kwaliteit. Hij maakte Inception en Shutter Island en wist er op die manier voor te zorgen dat hij maar liefst 77 miljoen dollar verdiende. Hij deed dit onder andere door in zijn contract op te laten nemen dat hij een deel van de winst van de totale film zou krijgen.

Johnny Depp

Een andere zeer populaire acteur uit Hollywood is Johnny Depp. We kennen hem natuurlijk vooral van de films waarin hij de rol van Jack Sparrow op zich neemt. De Pirates of the Carribean films hebben in totaal al zo’n kleine 4 miljard aan winst opgeleverd. Aangezien Depp in zijn contract op heeft laten nemen dat hij hier een gedeelte van ontvangt was het voor hem makkelijk verdienen het afgelopen jaar. Aangezien opnieuw zeer veel mensen hem Jack Sparrow hebben zien spelen in Pirates 4 is hij er in 2011 in geslaagd om een totaalbedrag van ongeveer 50 miljoen dollar te verdienen.

Adam Sandler

De derde naam is misschien wat minder bekend bij het grote publiek, maar de kans is groot dat het gezicht van Adam Sandler een stuk gemakkelijker te herkennen valt. We kennen de komiek vooral van de films als Grown Ups en Just Go With It, die hij beide in 2011 maakte. In die laatste werkte hij onder andere samen met Jennifer Aniston, die ook een erg goed jaar had als populaire actrice. Adam Sandler wist met zijn filmrollen in totaal ongeveer 40 miljoen dollar te verdienen, waarmee hij zeker behoort tot de meest populaire acteurs in Hollywood.

Foto: STARPRESS

TAGS: , ,

Comments are closed.